Меню

Банери

 image.jpeg

IMG 3845

image.gif

111111

криза 

зір

Відкритий урок з математики
     Виховання незалежної, гармонійної особистості  справжніх патріотів нашої Батьківщини – найголовніше завдання освітян. Сьогодні, як ніколи, постає питання про національно-патріотичне виховання підростаючого покоління.
    Навчаючи школярів, потрібно враховувати, що пріоритетними рисами ціннісного ставлення особистості до суспільства і держави для них має бути відповідальність і дієвість. Учні мають не тільки ідентифікувати себе з українським народом, але й прагнути жити в Україні, розбудовувати свою країну, служити Батьківщині на шляху її національного демократичного відродження, працювати на її благо, захищати її, поважати закони України і дотримуватися Конституції, володіти державною мовою, визнавати пріоритети прав людини, поважати свободу, демократію, справедливість.
     Відкритий урок, який провела вчитель математики Вакуленко Т.Л.  у 6-Б класі на тему:  «Додавання та віднімання раціональних чисел»  був присвячений Дню Єдності та надихнув дітей здійснювати добрі вчинки, досягати єдність і взаєморозуміння, бути добрими і безкорисливими. На уроці здобувачі знань повторили, систематизували  і узагальнили знання  про раціональні числа, порівняння раціональних чисел, модуль числа, додавання і віднімання раціональних чисел; відтворили і перевірили вміння розв’язувати задачі і вправи на додавання і віднімання раціональних чисел, що мають практичний зміст.
     Досягненню мети на уроці допомогли різні види завдань, які надали можливість визначити учням в чому полягає єдність українців: завдання із сигнальними картками, цікаві вправи «Коти»,  «Чарівна квітка», «Життєва математика», робота в командах, колективна робота, робота в парах та на завершення уроку онлайн - тестування на освітній платформі learningapps.
23 03 23