Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

УЧАСТЬ У ПРОЄКТАХ

Увага! Всеукраїнська акція "Єдина Україна"

   Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській акції "Єдина Україна", яку організовує Міністерство молоді та спорту України. Дана акція спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення.Онлайн-проект покликаний поглибити знання з історії України, розповісти маловідомі факти та сформувати новий погляд на вивчення історії. Програма 2023 року оновлена і розрахована на 14 днів онлайн навчання. Старт проекту 3 квітня.

Форма  для реєстрації  https://bit.ly/3Khy5co
Приєднуйтесь до телеграм каналу https://t.me/only4ukraine
 
10 20232023 10
 
Проєкт «Джерело» - переможець конкурсу
      За результатами конкурсу "Творимо громаду разом"  команда  «Зміна» стала  знову переможцем. Наш проєкт був  спрямований на покращення стану території по вул. Забережній у нашому місті і, на якій знаходиться природнє джерело. Учні прибрали  та обкосили  територію біля джерела. . Зробили  платформи на яких можна набирати воду, ставити ємкості з водою, висадили квіти, а також висипали гравієм доріжку.
      Діти дуже  задоволені своєю роботою, підійшли до справи із завзяттям і відповідальністю, адже це неймовірні відчуття творити корисне для себе та для всієї громади.
 00 12 13 00
56488899 00
 
"Молодіжна talk-зона" – переможець конкурсу
 За результатами конкурсу "Творимо громаду разом", команда нашого освітнього закладу  "Зміна" з проєктом "Молодіжна talk-зона" стала переможцем.
        Вітаємо учасників команди, які доклали багато зусиль для того, щоб проєкт був не тільки розважальними, але і практичним.
       Проєкт "Молодіжна talk-зона" має важливе значення для шкільного життя: це не просто місце, де можна посидіти з друзями - це і куточок для обговорення проблем класу на виховних годинах, і місце для проведення батьківських зборів, уроків, територія, на якій народжуються нові креативні ідеї школярів.   Особливої важливості набуває облаштована територія на свіжому повітрі в умовах пандемії Covid-19.
        Дякуємо організаторам конкурсу за можливість реалізувати власні ідеї, зробити шкільне життя затишнішим.
 13 10 2020
 
Перемога в конкурсах обласної Ліги старшокласників
      Осередок обласної Ліги старшокласників Шполянського району Шполянський ліцей №1  взяв участь у підпроєктах    "Покращуємо життя своєї громади" ,  "Збережемо природу заради майбутнього"  ( Інтернет – проєкт «Ми – патріоти Черкащини») та отримав дипломи за зайняте ІІ  та ІІІ місце.
       Вітаємо  старшокласників та їх керівника Киченко М.В.  з перемогою в конкурсах.  Бажаємо творчості та натхнення !
24 02 2023 пр
2023 02 24