Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

ВІСТІ З КЛАСІВ

Козацькі перегони

     З метою збереження народних традицій, на виховну годину зібрались учні 4-А класу (класний керівник Марченко С. В.). В козацьких традиціях, учні співали народних пісень, дізналися багато нового про історію та сьогодення козацтва. Не обійшлося і без змагань. Команди «Козаки» та «Патріоти» зійшлися в інтелектуальній битві під час історичної вікторини. Спробували свої сили в спортивній естафеті, граючи в ігри: «Осідлай коня», «Приготування козацької страви», «Переправа через річку» та багато інших. У фіналі змагань команди нагороджено грамотами та пам’яткою «Заповіді козака». Проте найкращим здобутком стали позитивні емоції, гарний настрій та поповнена скарбничка знань про історію свого народу.

2020 13 10 2 М

 
Ми – діти козацького роду

     Козацький челендж 4-А класу прийняли учні 5-А зі своїм класним керівником Бузом О. О. Під час виховної години «Ми – діти козацького роду», п’ятикласники дізналися про історію створення, побут, походи козаків, устрій самоуправління на Запорізькій Січі та збереження традицій в сучасній українській армії. Учні взяли активну участь у квесті «Гетьмани України», а по заверешенню перевірили свої знання у вікторині «Що я знаю про козацтво?» Справжнє свято народних традицій та звичаїв – так коротко характеризують учні проведену класну годину і передали челендж малюкам нашої школи – учням 2-А класу і класному керівнику Перець Н. О.

2020 13 10 Б

 
Відкривай для себе Україну

    2-го класники, хоч і маленькі, дали достойну відповідь своїм старшим друзям. Власним прикладом показали, яким красивим та сучасним може бути українське вбрання. Свято 14-го жовтня учні відзначили віртуальною мандрівкою нашою Батьківщиною. Подорожуючи, школярі відвідали зупинки: «Українські приказки та прислів’я», «Герої українських казок», «Українські символи», «Народні ремесла». Малюки власним прикладом показали, як не виходячи за межі класної кімнати, можна змістовно, пізнавально та весело провести час.

13 10 2020 5П

 
Веселі розваги маленьких козачат
     Святковий челлендж від учнів 2-А класу перейняли учні 2-Б класу разом   з класним керівником Павленко А.А. та вихователем ГПД Задорожньою Н.С.
 В переддень свята козаків – Покрови Пресвятої Богородиці, покровительки усіх українців та козаків у 2-Б класі відбулося свято «Веселі розваги маленьких козачат» Змагалися між собою дві команди «Лідер» і «Форсаж». Виборювали перемогу відважні козаки у конкурсах «Захисник фортеці», «Кашовари», «Знавці історії»,  «Тунель», «Козацька кмітливість».
   Маленькі    козачата  з честю впоралися  з усіма завданнями козацького свята і можуть гідно називатися нащадками славних українських козаків. Кожен учасник отримав козацьку нагороду за участь у конкурсах.
13 10 2020 П
 
Завершення тижня

     Години спілкування на патріотичну тематику пройшли у всіх класних колективах нашого освітнього закладу. Та цим ми не обмежились: відвідали меморіали та поклали квіти до монументу воїнам АТО, пам’ ятного знаку героям Небесної Сотні. Учні випустили фотогазети «Свято Покрови» «Наші захисники», організували виставку малюнків.

13 10 2020 Ф

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 6