Меню

Банери

 image.jpeg

IMG 3845

image.gif

111111

криза 

зір

Кожен може стати волонтером
    5 грудня у Шполянському ліцеї №1 відбулися заходи присвячені  Всесвітньому дню волонтера.  Звіт про проведену роботу — це надзвичайно важлива мить для спільноти та кожного учасника. Наповнений змістом та значенням, він не лише нагадує нам про Всесвітній день волонтера, а й підкреслює нашу  здатність стати    підтримкою та допомогою для інших.
    Зустріч з соціальним педагогом та практичним психологом учнів 5-тих та 6-тих класів була чудовою можливістю обговорити теми, що мають важливе значення для нашого суспільства. Працівники психологічної служби наголосили на активній участі учнів у волонтерських ініціативах, зокрема, допомозі воїнам, які несуть службу у ЗСУ. Ця участь — це доказ нашої здатності допомагати та підтримувати тих, хто цього потребує.
     Отримавши пам'ятні емблеми "Кожен може стати волонтером", учні мали змогу зберегти не лише символіку, а й віру у власні сили та здатність змінювати світ навколо себе. Цей день залишиться у їхніх серцях, як спонукання до подальших вчинків, спрямованих на добро та допомогу.
    Нехай кожна отримана емблема стане напутнім знаком нашої впевненості в тому, що допомога може бути невеликою, але її вплив безмежний. І нехай ці моменти надихають нас до нових дій, які зроблять наш світ кращим для всіх його жителів.
 00 11 34 23