Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Тиждень дитячої та юнацької книги 2018
Написав Вадим Миколайович   
П'ятниця, 06 квітня 2018, 12:05

З 02.04 по 06.04 квітня 2018 року в школі пройшов Тиждень дитячої та юнацької книги, який розпочався Днем відкритих дверей « Читати – це круто ! ». Були проведені різноманітні заходи та конкурси : «Кращий відгук на прочитану книгу», «Я малюю книгу», «Моя перша книжечка». Проведено годину спілкування «Восьме чудо світу - книга», виставка закладинок.
Було організовано виставку малюнків «В малюнках казка знову ожива». Учні початкової школи не тільки підготували ілюстрації до улюблених казок, але й мали змогу прорекламувати їх.
У дні Всеукраїнського тижня дитячого читання учні традиційно згадують великого поета Т.Г.Шевченка. Так у 9-му класі був проведений захід по творчості Шевченка не тільки як поета, але і як Шевченка – художника. Учні продемонстрували репродукції Шевченка, , розповідали про його дитинство, юність. Діти представили декілька сценок з його життя, а також виразно декламували поезію Шевченка.
В 3- А класі, класовод Павленко А.А., був проведений урок – проект « Моє рідне місто – моя маленька батьківщина » на якому презентувалися книги про утворення назви міста , його географічне розміщення, пам’ятні та визначні місця.
Для заохочення дітей до читання, був проведений захід «Шполянський книгокрай» , на якому учні презентували прочитані ними книги.
На протязі тижня бібліотека радо вітала своїх читачів!

бібліотека