Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Діти і дорога
Написав Administrator   
П'ятниця, 19 травня 2023, 07:42
    Прийшовши до першого класу, школярики  вивчають азбуку за букварем, щоб навчитися читати, прочитати багато книжок, дізнатися багато цікавого, бути грамотними. А є ще одна азбука – азбука дорожнього руху. За нею  навчаються бути гарними пішоходами, вчаться розмовляти з вулицею за допомогою дорожніх знаків, вчаться правильно переходити проїжджу частину вулиці, щоб на дорозі не сталося біди, щоб зберегти своє життя і здоров’я та здоров’я інших учасників дорожнього руху. 
    Адже  найважливіше для людини – її життя, а найцінніше в цьому житті – здоров’я. Бо кожна людина унікальна, неповторна. І життя в неї одне, тому берегти його необхідно кожному.
    Так у 1 – А класі (класний керівник Сіренко Любов Михайлівна) була проведена година спілкування «Діти і дорога». Діти повторювали правила вуличного руху, відгадували загадки, із деформованих речень складали правила для пішоходів,  водіїв та велосипедистів, переглянули відеоролик «Правила дорожнього руху» та мультфільм «Увага! Діти на дорозі», грали у гру «Крокодил» (без жодного слова, за допомогою рухів, міміки і жестів показували слова),  гру «Світлофорчик», виконували завдання вікторини та малювали малюнки. 
    Дітям було весело та цікаво. Школярики зрозуміли, що для того, щоб зберегти життя та уникнути неприємностей на дорозі, треба знати правила вуличного руху.
19 05 23