Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Сім страшних років війни….
Написав Administrator   
Понеділок, 19 квітня 2021, 10:11
    Сім років тому 14 квітня 2014 року виконувач обов’язків президента України Олександр Турчинов оголосив початок Антитерористичної операції на Донбасі із залученням Збройних сил України. Таке рішення було ухвалено після захоплення сепаратистами під керівництвом офіцерів спецслужб РФ українських міст Слов'янськ, Краматорськ і Дружківка. Невдовзі АТО переросло в гарячу війну, яку в Україні називають неоголошеною, гібридною, у РФ – громадянською, а міжнародні експерти надають перевагу терміну «військовий конфлікт». АТО у 2018 році стало ООС, війна на Донбасі триває, а Україна продовжує зазнавати найважчих втрат – життів українців.
      У нашому освітньому закладі до цієї дати було проведено ряд заходів. Бібліотекарем  школи  Погасій  В.П.   спільно з бібліотечною радою школи  організовано виставку літератури   «Неоголошена війна триває».  Для учнів створено випуск інформаційного вісника  «Сім страшних років війни».  
Вшановуючи пам’ять загиблих, схиляючи голови в жалобі, найменші учні  відвідали пам’ятний знак героям Небесної Сотні, що розміщений на центральній площі міста. 
У  класних колективах   проведено  тематичні години спілкування, у ході яких учні дізналися про  події, що відбулися сім  років тому, переглянули документальні фільми. Також цього дня відбулися зустрічі з учасниками АТО. 
     На підтримку наших  воїнів  відбулася благодійна акція  зі збору продуктів харчування. Діти виготовляли своїми руками  подарунки та листівки, на яких писали побажання .  Всі охочі мали  змогу долучитися до благодійної акції та продемонструвати нашим воякам, які несуть службу в зоні АТО, що про них пам’ятають і чекають їх живими та здоровими.
 164 2021 1
2021 04 16 1