Меню

Банери

 image.jpeg

IMG 3845

image.gif

111111

криза 

зір

Зустріч з інспектором освітньої безпеки
Написав Administrator   
Вівторок, 08 жовтня 2024, 12:04
    8 жовтня, до Дня юриста, у 9-10-х класах відбулася  зустріч із інспектором освітньої безпеки Борейчук Наталією. Організований захід  мав на меті ознайомити здобувачів освіти  із правничими професіями та важливістю правових знань у повсякденному житті.
    Під  час  зустрічі  Наталія Борейчук  розповіла  про різноманітні професії, пов’язані з правом, зокрема про роботу адвокатів, прокурорів, суддів та правоохоронців.  Крім того, інспекторка акцентувала увагу на важливості знання власних прав та обов'язків, які є основою громадянської свідомості.
    Окрім теоретичної частини було організовано інсценування превентивних заходів поліції -підстави для перевірки документів, поверхневої перевірки, принципи взаємодії з громадянами.
    Інсценування викликало живий інтерес у дітей, адже вони змогли зануритися у ситуацію, яка може трапитися у реальному житті, та краще зрозуміти важливість роботи правоохоронців.
   Такі зустрічі допомагають учням не лише дізнатися більше про професії, пов’язані з правом, а й сприяють формуванню правової культури та розумінню значення правових знань для кожної людини.
2024 10 08 00