Меню

Банери

 image.jpeg

IMG 3845

image.gif

111111

криза 

зір

Практичним психологом Шполянського ліцею №1 було проведено годину спілкування з учнями 7-А класу на тему "Все в твоїх руках"
Написав Administrator   
П'ятниця, 27 вересня 2024, 13:52
   У рамках роботи з розвитку особистісної відповідальності та формування життєвих цінностей, практичний психолог ліцею провела  годину спілкування для учнів 7-А класу на тему "Все в твоїх руках". Метою заходу було сприяти усвідомленню учнями важливості власних рішень і дій у їхньому житті, а також розвиток навичок самоврядування, мотивації та віри у свої можливості.
   Під час заняття учні активно обговорювали різноманітні життєві ситуації, в яких важливо брати відповідальність за власні вчинки та результати. Основною ідеєю було те, що кожен з нас здатний впливати на своє майбутнє через свідомі рішення, самодисципліну та відповідальність. Діти ділилися своїми мріями, аналізували, які з них можна реалізувати завдяки власним зусиллям, а які залежать від зовнішніх факторів.
    Аліна Олександрівна  використала інтерактивні методи, зокрема рольові ігри, де учні вчилися вирішувати проблемні ситуації, демонструючи відповідальність за свої дії. Особливий акцент робився на тому, що труднощі є лише тимчасовими перешкодами на шляху до досягнення мети, і кожен учень має сили їх подолати.
Завершення години спілкування підсумувалося словами: "Вибір завжди за вами, і саме від вас залежить, яким буде ваше життя". Учні залишили захід із відчуттям впевненості та мотивації для реалізації своїх задумів.
76890 0909