Меню

Банери

 image.jpeg

IMG 3845

image.gif

111111

криза 

зір

Година спілкування в 1 класі "Всі ми різні та неповторні"
Написав Administrator   
П'ятниця, 27 вересня 2024, 12:05
     У рамках Всесвітнього тижня протидії булінгу в Шполянському ліцеї №1 було проведено годину спілкування для учнів 1 класу на тему "Всі ми різні та неповторні". Захід організували практичний психолог та соціальний педагог школи, ставлячи за мету привернути увагу дітей до проблеми булінгу та цькування серед однолітків.
Захопливим способом для вивчення важливих соціальних тем стала казка "Про пінгвіна, який хотів літати". Казковий герой, маленький пінгвін, що мріяв злетіти в небо, викликав щире зацікавлення у малечі. Через цей образ учні досліджували випадки булінгу, зокрема, ситуації, коли інші можуть не приймати когось через його інакшість чи особливості.
     Разом із педагогами першокласники шукали відповіді на питання: чому важливо бути толерантними, як підтримувати друзів, що робити, коли хтось стає об'єктом знущань. Крім того, діти усвідомили, що кожен з них є унікальним та має свої сильні сторони, які слід поважати.
     Ця година спілкування допомогла не лише звернути увагу на проблему булінгу, але й закласти основи взаємоповаги та емпатії у наймолодших школярів.
 
 879 000