Меню

Банери

 image.jpeg

IMG 3845

image.gif

111111

криза 

зір

На захисті країни крізь віки
Написав Administrator   
Вівторок, 01 жовтня 2024, 13:17
      Сьогодні, 1 жовтня,  учні 6-В класу  (класний керівник  Кісіль  В.В)  вирушили у захопливу дистанційну  подорож через історію.  Вони дізналися про доблесть наших предків-козаків, героїзм воїнів Другої світової війни та відвагу сучасних захисників   України.
     Особливо вразила онлайн-вікторина: запитання були настільки цікавими, що діти змагалися за кожну правильну відповідь. Коли учні дізналися про історію свята Покрови, стало зрозуміло, наскільки глибокі корені має традиція вшанування захисників.
     Шестикласники  були раді, що не лише слухали про історію, а й самі долучилися до важливої справи. До дня Захисників і Захисниць України вони підготували солодкі подарунки для наших воїнів. Кожне слово у листах несло тепло їхніх сердець із вдячність за мирне небо над головою.
     Ця година спілкування стала для них не просто уроком, а справжнім святом патріотизму. Учні  зрозуміли, що захищати свою країну – це почесний обов’язок кожного українця.  Діти, як майбутнє нашої держави, мають пам’ятати про подвиги героїв і бути гідними їхньої пам’яті.
 
     02 10 24 0000