Меню

Банери

 image.jpeg

IMG 3845

image.gif

111111

криза 

зір

Бабин Яр: пам'ять, що не згасне
Написав Administrator   
П'ятниця, 27 вересня 2024, 12:48
   29 вересня 2024 року в Україні та світі вшановують 83-тю річницю страшної трагедії, що сталася у Бабиному Яру. На згадку про жахливі сторінки історії українського народу та загальнолюдські цінності, порушені під час Другої світової війни, у нашому освітньому закладі  були проведені національні уроки пам’яті "Бабин Яр: пам'ять на тлі історії", які організувала вчитель історії Плетінь Аліна Юріївна.
    Протягом дня діяла виставка тематичної літератури "Забуттю не підлягає: Бабин Яр у книгах" на якій експонувалися книги, статті та документи, що розкривають жахи тих днів. Педагогом - організатором М.В.Киченко було створено інформаційний стенд, що містив факти, свідчення та спогади про події, які відбулися у 1941 році.
    Також учні переглядали відеоролики, які демонстрували документальні матеріали про Бабин Яр, зокрема свідчення очевидців та експертів. Учні ознайомилися з історичними обставинами трагедії в Бабиному Яру 1941-1943 років.
    На жаль, трагедія Бабиного Яру повторюється нині в багатьох містах та містечках нашої країни. Завдання людства — сказати геноциду «НІ!».
27 09 24