Меню

Банери

 image.jpeg

IMG 3845

image.gif

111111

криза 

зір

Артисти Коломийського театру подарували свято жителям Шполянської громади
Написав Administrator   
Понеділок, 23 вересня 2024, 09:28
     20 вересня до Шполянської громади завітали артисти Коломийського академічного обласного українського драматичного театру ім. І. Озаркевича. Вони представили дві вистави: для наймолодших жителів громади — казкову постановку «Кіт у чоботях», а для дорослої аудиторії — класичну комедію «Сватання на Гончарівці».
      На виставу «Кіт у чоботях» завітали учні  1-5 класів нашого освітнього закладу. Для дітей це була неймовірна подорож у світ казки, де вони із захопленням стежили за пригодами головного героя та його друзів. Така можливість відвідати професійну театральну постановку стала для них справжнім святом.
     Учні  6-10 класів   мали змогу насолодитися комедією «Сватання на Гончарівці», де актори втілили традиційну українську історію про кохання та родинні стосунки. Вистава викликала сміх та емоційне піднесення у глядачів, адже акторська гра та майстерне виконання ролей не залишили байдужим нікого.
      Низький уклін нашим захисникам, завдяки яким ми маємо можливість мирно збиратися на такі культурні події, і щира подяка артистам, за тепло і позитивні емоції !
 23 09 2024 11