Меню

Банери

 image.jpeg

IMG 3845

image.gif

111111

криза 

зір

Ми за мир в усьому світі
Написав Administrator   
Вівторок, 17 вересня 2024, 22:22
     21 вересня Міжнародний день миру. У нелегкий час для України цей день є по-своєму особливий. Мир — це те, чого сьогодні прагне кожен українець.
   В рамках проведення Тижня миру у 3-А класі (класний керівник Сіренко Любов Михайлівна та асистент вчителя Мамітько Марія Володимирівна) була проведена година спілкування «За мир в усьому світі»
   Метою заходу було ознайомити учнів з історією започаткування цього свята, формувати  розуміння єдності та цілісності України, виховувати почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, гордості за Батьківщину; розвивати людяність: доброту, милосердя, співчуття; виховувати бажання жити та працювати у мирі, дружбі та злагоді, бути справжніми громадянами своєї країни. Діти підготували листівки у «скриньку мирних побажань» та долучились до виготовлення символа миру – голуба. Нехай ці голубки повернуть додому батьків, синів, чоловіків та братів, щоб спокій запанував у душах та серцях людей. Я знаю, так воно і буде, тому що якщо багато людей чогось одного бажають, то їх мрії неодмінно збуваються.
2024 09 17