Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Зі святом!
Написав Administrator   
П'ятниця, 31 травня 2024, 10:20
Дорогі  учні, вчителі, батьки і всі працівники ліцею!
     Щиро вітаю вас зі Святом Останнього дзвінка та успішним завершенням навчального року!
     Вірю, що кожен із нас  використав цей  навчальний рік з користю – для особистого розвитку, здобуття нових знань і нового досвіду.
     Для багатьох школярів сьогоднішній дзвінок сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю Вам, діти, гарно відпочити, набратися сил перед початком нового навчального року.
      Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших наших учнів, 1-класників: крокуючи дорогою знань, вони подолали  першу сходинку. Тож бажаю, щоб і подальші ваші злети були успішними!
    Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні і наших 11-класників. Адже цей дзвінок – це початок дороги у нове, доросле, самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями  та особистими перемогами! Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами нашої України!
    По-особливому урочистий  цей день для батьків. Шановні батьки, хочу подякувати вам за виховання дітей, за ту допомогу та підтримку, яку ви надаєте ліцею. Своєю любов΄ю та невтомною працею ви допомагаєте дітям пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності. Бажаю Вам  оптимізму і віри у щасливе мирне майбутнє наших дітей.
    Дякую педагогам та всім працівникам ліцею за самовіддану працю в цей непростий час, за невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям. Бажаю вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!
    Впевненості усім у завтрашньому дні, добра, благополуччя, здоров΄я, перемоги, миру та Божого благословення!
    Слава Україні!
Валентина Осадча
2024 05 31 11 19 47 628