Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Вітаємо!
Написав Administrator   
Вівторок, 21 травня 2024, 13:37
  17 травня 2024 р. відбулось підведення підсумків і оголошення результатів V Всеукраїнського конкурсу екологічних проєктів серед учнівської та студентської молоді, ініціатором і організатором якого виступила кафедра митної справи та товарознавства ННІ економічної безпеки та митної справи  Державного податкового університету.
   Більше 100 робіт надійшло на конкурс, авторами яких стали 154 учасники з різних куточків України: Київщини, Закарпаття, Миколаївщини, Черкащини, Полтавщини, Харківщини, Донеччини, Дніпропетровщини.
   Роботи на конкурс в е-вигляді надсилалися з 10 березня по 10 травня. Компетентним жюрі у складі здобувачів кафедри митної справи та товарознавства були визначені переможці за 6-ма номінаціями.
   Нам дуже приємно, що серед переможців конкурсу є  учні  нашого ліцею, а саме : Кунець Іван, Погосян Сузанна   (10-МФ клас) та Каландирець Анастасія (9-А клас). 
   За підсумками конкурсу маємо такі результати : 
- номінація "ЕКО-фотопроєкт» - Кунець Іван  І місце;
- номінація «Пластикові відходи: друге життя»- Погосян Сузанна - ІІІ місце;
- номінація "ЕКО-плакати»- Каландирець АгастасіяІІІ місце.
    Щиро вітаємо  переможців та  їхнього  наставника Буз Світлану Олекандрівну. Бажаємо завжди рухатися вперед, підкорювати нові вершини. Нових вам злетів, нових перемог!
  2024 05 21 14 42 40