Меню

Банери

 image.jpeg

IMG 3845

image.gif

111111

криза 

зір

Брейн-ринг про пожежну безпеку запалив знання учнів 6- Б класу
Написав Administrator   
Середа, 15 травня 2024, 12:01
      15 травня у 6 – Б класі (класний керівник Вакуленко Т.Л.)  відбувся захопливий брейн-ринг під назвою "Що ми знаємо про вогонь?", присвячений пожежній безпеці. У запеклій боротьбі за звання кращих знавців вогню зійшлися команди «Полум’я» та «Факел».
      Брейн-ринг складався з двох турів. У першому турі команди демонстрували свої теоретичні знання, відповідаючи на запитання, що стосувалися природи вогню, причин виникнення пожеж, первинних засобів пожежогасіння, правил поведінки у разі пожежі тощо.
       Другий тур став справжнім випробуванням на кмітливість та практичні навички. Учасникам гри потрібно було розв'язати ситуаційні завдання, наприклад, пояснити, як правильно користуватися вогнегасником, або описати дії під час евакуації з палаючої будівлі.
     Жвава атмосфера панувала протягом усієї гри. Команди чітко та лаконічно відповідали на запитання, демонструючи ґрунтовні знання з теми пожежної безпеки.
     Завдяки цій захопливій грі шестикласники не лише здобули нові знання та навички, але й отримали незабутні враження та заряд позитивних емоцій!
2024 05 15 12 32 25 148