Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Шлемо щирі вітання з перемогою!
Написав Administrator   
Понеділок, 22 квітня 2024, 11:25
    У лютому - березні 2024 року Черкаським  обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді було проведено обласний етап Міжнародного екологічного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості на тему «Квітка буття».
     Метою конкурсу є поповнення знань дітей про рослинний світ, формування основ екологічної культури та мислення, розвиток спостережливості, образної пам’яті, уваги, кмітливості, виховування любові до природи, бережливого ставлення до навколишнього середовища. Конкурс проводиться у співпраці з Міністерством екології та природних ресурсів України та Українським товариством охорони природи. Організатором конкурсу є Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.
     Конкурс проводився  в таких номінаціях:  «Природні об’єкти «Квітка буття» очима дітей» - ручні вироби,  «Екологічна сумка з мотивами природних об’єктів – Квітки буття» - ручні вироби з тканини ,  «Один день з життя природи» - відеоблог.
На обласний етап конкурсу було надіслано близько 200 робіт з усієї  Черкаської області. 
     Нам дуже приємно, що серед переможців конкурсу є  учениця  нашого ліцею.  У номінації «Екологічна сумка  з  мотивами природних  об΄єктів  – Квітки буття»  учениця  2- А класу   Табаченко Олександра (керівник: Кугот Зоя Михайлівна)  здобула почесне І місце. 
     Вітаємо Олександру та її наставницю Кугот Зою Михайлівну. Бажаємо завжди рухатися вперед, підкорювати нові вершини. Нових вам злетів, нових перемог, бажання творити, мріяти й жити на благо України!
 2024 04 22 11 58 50 082