Меню

Банери

 image.jpeg

IMG 3845

image.gif

111111

криза 

зір

Всеукраїнського конкурсу малюнку-розмальовки «Мій дивовижний ліс»
Написав Administrator   
Субота, 30 березня 2024, 10:54
         Минулого місяця, 19 березня, місто Київ став свідком важливої події в сфері дитячого мистецтва та освіти. Освітній портал "Алаба", з організаційною підтримкою ТОВ "Освітній портал", вперше провів Всеукраїнський конкурс малюнку-розмальовки під назвою "Мій дивовижний ліс".
        Цей конкурс, з ініціативи освітнього порталу, виступив новаторським заходом, спрямованим на створення умов для духовного та культурного розвитку дітей.   
        Основна  мета заходу полягала в тому, щоб допомогти маленьким художникам розкрити свій творчий потенціал, заохочуючи їх до вивчення та дослідження природних зон України, зокрема, лісів, їхньої флори та фауни. Крім того, однією з важливих метою конкурсу було привернення уваги до необхідності збереження та охорони лісів України.
        Учасники конкурсу мали можливість представити свої творчі роботи за двома номінаціями: "Малюнок-розмальовка" та "Сучасне мистецтво". Учні 4-А класу під керівництвом класного керівника Кавун О.М. не лише взяли участь у конкурсі, а й заслужено отримали високі нагороди. Зокрема, здобули дипломи переможців такі обдаровані учні: Заскалета Вікторія – І місце, Кошова Дарина - І місце, Крушинська Вероніка - І місце, Марков Орест – І місце, Лисенко Юлія- ІІ місце, Кошова Дарина – ІІ місце.
         Сердечно вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у творчості! 
 04 02 12 10 09 328