Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Всеукраїнський турнір юних хіміків
Написав Administrator   
Четвер, 15 лютого 2024, 09:30
    З 30 січня по 5 лютого 2024 року Національним екологонатуралістичним центром учнівської молоді спільно з хіміко-технологічним факультетом Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського», хімічним факультетом Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та агробіологічним факультетом Національного університету біоресурсів і природокористування України, за підтримки Союзу хіміків України проведено фінал Сьомого  Всеукраїнського турніру юних хіміків імені академіка В. В. Скопенка для учнів 9-11-х класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.
    Мета Турніру — надання можливості учнівській молоді спробувати свої сили у вирішенні цікавих, дослідницьких, експериментальних завдань з хімії, отримати оцінку своїх знань і умінь. Фіналістами цього турніру стали учні нашого освітнього закладу:  Шевчук Анна учениця 9-А класу та Кунець Іван учень 10-МФ класу. На тиждень учні поринули у чарівний світ хімії, вони стали справжніми дослідниками виконуючи теоретичні і практичні завдання .
    Вітаємо Анну та Івана. Дякуємо вчительці хімії Буз Світлані Олександрівні за підготовку та підтримку учнів. Бажаємо нових звершень та перемог!
15 02 24