Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Розваги під час канікул
Написав Administrator   
П'ятниця, 05 січня 2024, 13:19
    Усі діти з нетерпінням чекають новорічні та різдвяні свята, а більше за все - зимові канікули, бо це завжди весело. Але в цьому році канікули проходять під час військового стану. Саме тому найголовнішою темою серед всіх заходів, підготовлених  на період канікул з 23.12.23 р. по 07.01.24 р., була безпека дітей. 
    Під час зимових канікул діти більше за все чекають веселощів та розваг, тому в 6-Б класі (класний керівник Вакуленко Т.Л.) для учнів було проведено багато креативних дистанційних  заходів. Серед них колективний перегляд мультфільмів про Різдво, онлайн - квест "Новорічна математика ", брейн-ринг  "Найрозумніші. Новорічна вікторина", фотовиставка "Моя новорічна ялинка". Для здобувачів знань була проведена екологічна бесіда "Бережіть ялинку", де діти поділилися своїми ідеями, як прикрасити та виготовити ялинку з підручних матеріалів. 
    Також впродовж канікул діти активно підгодовували птахів та допомагали беззахисним тваринкам. Тому  учні 6-Б класу провели зимові канікули цікаво, корисно і безпечно.
 26 01 08