Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Протидія булінгу
Написав Administrator   
Четвер, 30 листопада 2023, 11:33
       Під час реалізації всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" учні 8-9 класів закладу освіти взяли участь в анкетуванні на тему "Протидія булінгу". Це був важливий крок у напрямку розуміння та протидії формам насильства серед учнів закладу освіти.
      Метою цього анкетування було визначення рівня усвідомленості учнів щодо проблеми булінгу, розмірковування над можливими причинами та наслідками цього явища в учнівському  середовищі. Результати анкетування стали цінним ресурсом для подальшої реалізації  акції "16 днів проти насильства". Вони надали можливість фахівцям психологічної служби, а саме: соціальному педагогу Полулях Я.О., практичному психологу, Тимчак А.О.   зрозуміти проблемні аспекти, які потребують уваги та негайних заходів для запобігання насильства в учнівському середовищі.
     Анкетування стало не лише інструментом для збору інформації, але й можливістю виявити готовність учнів долучитися до обговорень та заходів, спрямованих на створення безпечного та дружнього навчального середовища.
     Велика подяка усім учасникам анкетування за активну участь та внесок у роботу над проблемою булінгу. На основі отриманих результатів  плануються подальші кроки для підтримки та захисту учнів, щоб кожен з них відчував себе в безпеці та захищено у нашому закладі освіти.
 2023 11 30