Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Посвята в юннати
Написав Administrator   
П'ятниця, 20 жовтня 2023, 19:52
      З метою формування екологічної культури учнів, виховання любові до рідної землі, бережливого ставлення до природи  учні 1-А класу взяли активну участь у  виховному заході «Посвята у юннати».
      Вчилися діти спілкуватися і спостерігати за живою природою в довкіллі.  Висадили кущики калини,  зібрали овочі,  фрукти і  зерно для тварин, розробили правила поведінки в природі, взяли активну участь у святі «Ходить осінь по діброві». З бажанням першокласники прибрали територію парку Слави і посортували сміття. Тиждень юннатського руху закінчився святом «Посвята в юннати», яке містить  в собі відеопрезентацію, відеорепортаж, дидактичні ігри: «З якого дерева листок?», «Так чи ні», «Анаграми», «Салат», вироби з природного матеріалу, філворд, буклет, тест «Птахи», вірші та загадки  учнів, виставки малюнків , аплікації, етюди з каштанів , шишок та осіннього листя. 
     Урочистим і одночасно хвилюючим моментом заходу стала посвята першокласників в юннати. Учні зобов’язались дотримуватись правил, пообіцявши берегти Матінку-природу, і отримали пам’ятки юного натураліста. 
А зелені стрічки  свідчитимуть про причетність їх до  тих людей, які люблять, цінують природу, піклуються про навколишній світ, готові себе присвятити захисту та охороні природи.
     Такий захід є  дієвою та ефективною формою виховання. Він дає можливість співпрацювати   спільно з учнями, керівниками гуртків та батьками   у вихованні у дітей любові до рідної землі, дбайливого ставлення до неї. А також  спонукає  до активної участі по залученню дітей до збереження природи, охорони її багатств.
20 10 2023
20 10 2023 1