Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Пролунав останній дзвінок
Написав Administrator   
Четвер, 01 червня 2023, 11:46
     Ось і пролунав  останній  дзвінок   в нашому ліцеї.  Цьогоріч це особливе свято, адже зібратися разом ми змогли завдяки незламним воїнам, які захищають нас.
    Свято останнього дзвоника традиційно символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання сходинки в шкільному житті, перехід на наступний рік навчання, а для  випускників це особливо пам`ятний день, адже вони прощаються з ліцеєм й вирушають у доросле життя.
    Ранок  розпочався з радісних та незабутніх моментів. Учні, святково одягнені, збиралися на шкільному подвір’ї.   Панувала  атмосфера позитиву та очікування.
    Голосно  звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі вітання, i кожне людське серце відгукувалося на передзвін дзвінка, що сповіщав про веселу пору канікул та відкривав дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості, проводжаючи випускників у доросле життя.
   Директор школи  Осадча В.М.  привітала випускників зі святом, побажавши  їм успіхів,наполегливості та терпіння.
   Також на святі були присутні почесні гості  : виконуючий обов’язки міського голови  Кошовий О.І  та його заступниця  Каландирець І.І., які привітали випускників і всю нашу освітянську родину.
  Цього дня  у ліцеї ще й  відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Під час якого було зібрано 11 367 грн. Кошти  передано Благодійному Фонду «Крила». Дякуємо учням, батькам, гостям і всім хто долучився до благодійної акції. Наближаємо Перемогу разом!
  Ще раз вітаємо всіх зі святом Останнього дзвоника! Миру, здоров'я та вдалого літнього відпочинку!
01 06 23
01 06 23 1
01 06 23 2