Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Зупинимо булінг разом
Написав Administrator   
П'ятниця, 21 квітня 2023, 11:58
    На  сайті ліцею ми з радістю хочемо  поділитися  інформацією про  успішну роботу психологічної служби щодо підтримки ментального здоров'я учнів та про реалізацію Всеукраїнської програми "Як ти?". Соціальний педагог та психолог ліцею  розробили та поширили роздатковий матеріал  для вчителів-класоводів із вказівками та рекомендаціями щодо підтримки учнів у разі виникнення лиха та інформацію проте, як допомагати здобувачам освіти  пережити складні ситуації.
    Також , у нашому закладі ми завжди звертаємо особливу увагу на запобігання насильству серед молоді та пропагуємо правила безпечної поведінки. Фахівці  психологічної служби ліцею  розробили змінний стенд, на якому висвітлили  цікаві та актуальні теми щодо  попередження насильства, в тому числі насильства, що здійснюється по відношенню до жінок.
    В 2-Б та 5-А класах було проведено заняття з елементами тренінгу «Зупинемо булінг разом». Учні отримали інформацію про те, що таке булінг, як він може проявлятися та які наслідки можуть виникнути для жертв та їхнього психічного здоров'я. Діти також отримали практичні навички з тим, як відреагувати на ситуацію булінгу та допомогти іншим учням. Вони навчилися розпізнавати прояви булінгу та ефективно реагувати на такі ситуації.
    Ми впевнені, що наша робота допоможе нашим учням встановити позитивні стосунки та зберегти ментальне здоров'я дітей.  Ми віримо, що підтримка здорового психічного стану учнів - це запорука їх успіху в майбутньому, і ми готові продовжувати працювати у цьому напрямку.
04 21 23 2
04 21 23