Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Кольори нашої Перемоги
Написав Administrator   
Середа, 15 лютого 2023, 07:53

    Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді  за сприянням Міністерства освіти і науки України проводив  Національний конкурс малюнків «Кольори нашої Перемоги», приурочений  річниці початку повномасштабного  вторгнення рф на територію  України.

     Учасники Конкурсу зображували  нашу майбутню  Перемогу. На папері діти втілювати мрію , якою вони хочуть бачити Україну, своє місто або селище після Перемоги, країну, про яку вони мріють і де вони хотіли б жити. Саме через малюноки діти висловлювали  свої думки і власне світобачення, проявляли творчість, креативність та оригінальність.Конкурс проводиться у два етапи : обласний  та Всеукраїнський.
      Від нашого ліцею свої   малюнки   на конкурс представили: учень 4-Б класу Боднар Ілля (класний керівник Павленко А.А.) та учениця  4-В  класу  Холзакова  Даша (класний керівник Кучеренко Є.М.)  . За підсумками участі обласного етапу  у конкурсі робота  Боднара Іллі відзначена Грамотою за ІІІ місце, а Холзакової Даші - Дипломом лауреата . Вітаємо з нагородою!

02 15 2023

15 02 2023