Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Хай квітне рідна земля
Написав Administrator   
Четвер, 01 грудня 2022, 12:50
     Клумби Шполянського ліцею №1 завжди були окрасою середмістя. Під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Лук’яненко М.О. учні запланували висадку квітів таким чином, що милуватись їх красою можна від ранньої весни до пізньої осені.  Не залишались осторонь і батьки, 
учасниками благодійного освітнього проєкту #Flowers4school. Проєкт має на меті  озеленення українських шкіл за підтримки асоціації квіткових які допомагали закуповувати саджанці троянд, хризантем, петуній.
     Цьогоріч учні та вчителі стали виробників Нідерландів та України. Організатори проєкту вважають, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей і покаже їм, що садівництво - це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.  Навесні діти зможуть на власні очі побачити, як пагони з’являються з висаджених цибулин і дають дивовижно красиві квіти. Вони побачать, яку красу змогли виростити власними руками, і будуть у захваті.
      На адресу закладу надійшла посилка з цибулинами квітів: тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів, Сподіваємось, навесні, квіти порадують нас дружніми сходами!!!       
     А ми готові надіслати нашим новим друзям насіння чорнобривців, мальв, красолі.
01 12 22 1