Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Вшанували українських захисників
Написав Administrator   
П'ятниця, 14 жовтня 2022, 11:05
       14 жовтня учні 7-В класу провели годину спілкування та вшанували захисників і захисниць України. У цей день в нашій державі святкують День українського козацтва, День захисників і захисниць України, Покрову Пресвятої Богородиці, День створення Української повстанської армії. Це особливий день!  Сьогодні, в розпалі повномасштабної війни, ці свята мають особливе значення, адже українці вкотре доводять, що вони  — нащадки козацького роду. 
       Учні передивилися презентацію про День українського козацтва, День захисників і захисниць України. Діти підтримали українських бійців, що мужньо стоять, обороняючи нас. На годині спілкування ми згадали випускників нашого ліцею, які зараз у лавах Збройних сил України. А таких є багато. Ось про одного з них, Смірнова Матвєя, діти дізналися більше. Уже боєць української армії, боронить Батьківщину, отримав нагороду. Усі діти побажали Матвєю здоров’я, витримки й сили в боротьбі з окупантами. Після Перемоги чекають на зустріч із ним.
      Нещодавно семикласники взяли участь в акції й підтримали українську армію, передавали смаколики нашим бійцям на фронт. Діти розуміють, що всі українці працюють на нашу Перемогу. Тому у це велике державне свято вшанували всіх тих героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів.
 
 22 10 14