Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Твоє ім'я - твій друг!
Написав Administrator   
Вівторок, 25 січня 2022, 08:00
        19 січня у 5-А класі ( класний керівник Коломійчук Т.А.) цікаво і змістовно відбулася  година спілкування «Твоє ім’я – твій друг».  Метою заходу було розповісти учням про виникнення імен, їхнє значення в житті людини; сприяти формуванню в учнів розуміння поняття «добре ім’я», виховувати гуманну, творчу, соціально активну особистість, здатну з повагою ставитися до самої себе, інших людей.
       П’ятикласники  дізналися, що історія походження імен дуже цікава: одні прийшли до нас із сивої давнини, інші виникли зовсім недавно. Є імена популярні й непопулярні, поширені в усьому світі або тільки серед представників окремих народів.
     На початку заходу  діти із захопленням розповіли про історію походження свого імені, повідали сімейні таємниці – хто  дав їм  імена і на честь кого. 
     По закінченню години спілкування учні зробили висновок, що імен існує безліч, але за кожним стоїть особистість, єдина у світі, неповторна. Тож саме від нас залежить, яким для оточуючих стане наше ім’я. Ми повинні жити чесно, гідно і красиво, пам'ятаючи своє ім'я, не заплямовуючи його ні брудними думками, ані поганими вчинками. Тільки тоді наше ім’я стане нашим вірним другом!
20220119 щло