Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

З Україною в серці
Написав Administrator   
Вівторок, 18 січня 2022, 13:10
     Україна – це щедра земля під волошковим небом, це задумливі степи, широкі поля, густі ліси та гірські вершини. Це сині озера й річки, калина край вікна і журавель у небі. Це рідний дім, дорога в школу, це рідна мова й пісня колискова, це мама й тато й вся родина. Це все наша Батьківщина, наша земля, наша Україна.
     Кожна людина найбільше любить той край, де народилася і живе. Кожен пишається своєю рідною землею, завжди хоче розповісти про неї найкраще. І саме  захід, проведений у 4 –б класі (класний керівник Любов  Михайлівна Сіренко) у формі квесту-гри, допоміг школярам зрозуміти, як добре вони знають свою рідну державу і зможуть її прославляти своїми досягненнями .
     Цікавими були  історичний брейн-ринг, географічний , лексичний, літературний та народознавчий конкурси. Учні повторили про державні та народні символи України, згадали багато видатних постатей історії, читали вірші про Україну, складали прислів’я, відгадували загадки про українські страви.
     Діти  продемонстрували гарні знання про Україну, її географію, історію козацтва, літературу, народні свята. Наша країна давня, але як незалежна – ще зовсім молода. Школярі, як молоде покоління незалежної України, вірять, що територіальна цілісність нашої держави, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. 
18 01 2022 1