Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Що означає бути модним?
Написав Administrator   
Середа, 24 листопада 2021, 12:09
     До  зовнішності люди завжди ставились з особливою увагою. В Україні споконвіку казали : "Шануй одежу в дворі, вона тебе на людях." Недбале ставлення до одягу і нині сприймають як неповагу до себе.
     "Що означає бути модним?"- під таким гаслом відбувся урок з Я досліджую світ у 1-Б класі (класний керівник Марченко  С.В.), метою  якого було розширити знання дітей про моду, дати поняття про професії людей, які створюють одяг, вчитися одягатися відповідно до пори року, виховувати охайність.
Кожна людина має право на вираження власної неповторності, зокрема й через моду. Учні підготували реквізит (окуляри, капелюхи, віночки, кепки, парасольки ) та продемонстрували показ моди на уявному подіумі. Також діти  активно брали участь в іграх: "Добери одяг відповідно до пори року", "Зайвий предмет". В уявній "Майстерні модельєрів" намалювали  чудові ескізи, які вирішили відправити відомим дизайнерами одягу.
      Першокласники отримали  від заходу незабутні враження та  зробили висновки, що не варто заради моди поступатися повагою, дружбою, спілкуванням, адже особисті якості людини набагато важливіші, ніж зовнішня краса.
 23 11 2021 М