Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Безпечний рух - твій вірний друг
Написав Administrator   
Середа, 17 листопада 2021, 10:59
     У наш час на дорогах України виникають десятки тисяч аварій, у яких гинуть діти та дорослі. Причини дорожньо – транспортних пригод можуть бути різні. Та насамперед це порушення правил дорожнього руху, необережність водіїв і пішоходів. Тому важливим завданням  дорослих є розповідати і навчати учнів правил дорожнього руху, виховувати культуру поведінки на дорозі, сприяти розвитку навичок поведінки на дорозі. 
   "Безпечний рух - твій вірний друг"під таким гаслом 16 листопада у 1-Б класі  (класний керівник Марченко С.В.)  було годину спілкування. Діти переглянули мультфільм  про правила вуличного руху, вчилися розрізняти дорожні знаки, розширили знання про вулицю і дорогу ,виконували цікаві завдання від Світлофорчика, які допомогли розширити знання учнів про правила вуличного руху.Також було проведено вікторину на кращого знавця дорожнього руху. Найактивніші учасники були нагороджені медалями "Я знаю  правила вуличного руху"
   Наприкінці години спілкування першокласники розфарбували розфарбовку  від Світлофорчика, яка краще допоможе їм запам'ятати  його кольори.
    Такі години спілкування допоможуть виховувати в учнів почуття відповідальності за своє життя,бережливе ставлення до свого здоров'я та здоров'я оточуючих.
2021 11 18