Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

80-ті роковини трагедії Бабиного Яру
Написав Administrator   
Середа, 29 вересня 2021, 14:22
       29 вересня випонюється 80 років подіям у Бабиному Яру. Бабин Яр  став один із символів Голокосту, жахливого злочину, який вчинили нацисти проти ні в чому не винних людей.
        Маховик смерті забрав упродовж 1941-1943 років життя близько 100 тисяч людей – євреїв, ромів, полонених червоноармійців, пацієнтів психіатричної лікарні, цивільних заручників, українських націоналістів і радянських партизанів, в’язнів Сирецького концтабору.
       В нашому освітньому закладі відбулися  заходи приурочені цій даті, а саме:  години спілкування «Біль Бабиного Яру», інформаційні хвилинки «Роковини трагедії в Бабиному Яру», перегляд  презентацій,  епізодів  документальних фільмів, які  глибоко вразили учнів і створили атмосферу «занурення» в трагічні роки війни. Шкільний парламент створив інформаційний вісник  «Бабин Яр забуттю не підлягає».
       Метою заходів було донесення до учнів думки, що трагедія в Бабиному Яру - це  частина історії не лише однієї нації, а й всієї України. Борг нашого покоління – зберегти пам’ять про Бабин Яр і передати її наступним поколінням, щоб не повторилися помилки минулого.
 30 09 2021 c