Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

День цивільного захисту та об’єктового тренування
Написав Administrator   
Четвер, 13 травня 2021, 14:21

13 05 8

        Щоб навчити учнів правильним діям у випадку виникнення надзвичайних ситуацій -  бути рішучими, зібраними, відповідальними, не розгубитися, у Шполянській ЗОШ І – ІІІ ступенів №1 відбувся День цивільного захисту.
       Цей день був багатий на події та заходи, метою яких було систематизувати знання учнів про надзвичайні ситуації, нагадати порядок дій під час виникнення пожежі, стихійного лиха, повторити правила користування побутовими нагрівальними, електричними та газовими приладами. 
       Для учнів 1 – 4 класів організовано виставку малюнків та аплікацій на тему безпечної поведінки у побуті, перегляд тематичних мультфільмів та соціальних роликів. 
       Учні середніх класів змагались під час спортивної естафети юних рятувальників, переглянули виступ шкільної агітбригади на тему «Використання підручних засобів та індивідуального одягу у надзвичайних ситуаціях». П’ятикласники взяли участь у спортивно-масовому  заході «Cool Games».
       Старшокласники провели навчальну гру «Моделювання ситуації порятунку людини (пожежа у одному з кабінетів)», взяли участь у вікторинах та брейнрингах, що відбулися у кожному класі. Учні 10 – МФ класу продемонстрували свої уміння з надання першої долікарської допомоги під час тренінгу, а учні 9 – А та 9 – Б класів ділились знаннями про протипроменевий захист організму. 
        Завершальним етапом було практичне заняття з навчальної евакуації, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.
        День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально. Усі заходи  були організовані у формі навчальної гри та змагання,  що спонукало до активної участі усіх учнів, адже  знання з цивільного захисту необхідні   у повсякденному житті кожному.
13 05 1
13 05 2
13 05 313 5 9
13 05 7
 14 05 2021 1