Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Гірчить Чорнобиль крізь віки
Написав Administrator   
Вівторок, 27 квітня 2021, 11:34
     В історії нашого народу є чимало скорботних дат, спогади про які щоразу пронизують серця гострим болем. Одна  із таких дат – 26 квітня 1986 року . Це  найжахливіша  катастрофа  в історії людства, ім’я  якої – Чорнобиль, що понівечила людські долі, багатьох забрала у вічність. З того часу минуло вже 35  років.
     Але є пам’ять…І саме вона є оберегом  найвищих загальнолюдських цінностей. І якщо весь народ пам’ятає свою історію, він заслуговує на повагу, він вартий того, щоб дивитися у майбутнє.
У  знак  пам’яті тим трагічним подіям та вшанування подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які ціною власного життя врятували  Україну і світ від атомного лиха,   у нашому освітньому закладі відбулася загальношкільна хвилина мовчання. 
     Члени учнівського парламенту провели інформаційні хвилинки «Чорнобиль не має минулого часу» для учнів 1-5 класів. Бібліотекарем  школи  Погасій  В.П.   спільно з бібліотечною радою школи  організовано виставку літератури  «Світ про Чорнобиль пам'ятає».   Для учнів створено випуск інформаційного вісника «Дзвони Чорнобиля».  Вчителем образотворчого  мистецтва Чепуром Володимиром Олександровичем   було організовано виставку виставка дитячих малюнків «Гірчить Чорнобиль крізь віки».
     Нехай сьогоднішній день єднає усіх українців у належній шані та повазі до учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та нашій спільній пам’яті про загиблих і померлих внаслідок техногенної катастрофи.
26 04 2021.