Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

2 - Б клас – переможці(І місце) Всеукраїнського етапу природоохоронно-пропагандистської акції «Горлиця звичайна — птах року 2020» !!!
Написав Administrator   
П'ятниця, 26 березня 2021, 13:11
      З метою привернення уваги учнівської молоді до проблем охорони птахів та їхніх природних біотопів, залучення учнів до активної природоохоронної роботи, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Українське товариство охорони птахів провели щорічну природоохоронну акцію «Горлиця звичайна — птах року 2020».
        У Всеукраїнську природоохоронно-пропагандистську акцію «Горлиця звичайна — птах року 2020» активно включилися і учні нашої школи. Напередодні Нового року , ми отримали радісну звістку – перемога у обласному етапі акції. І от нова, очікувана звістка – перемога на Всеукраїнському рівні! Робота учнів та їх класного керівника Павленко Антоніни Анатоліївни і вихователя групи продовженого дня Задорожньої Надії Степанівни отримала найвищу оцінку конкурсу – 95 балів! 
      Така висока оцінка роботи наших учнів і колег є дуже приємною і важливою для усього колективу закладу освіти, але головне – це привернення уваги дітей до необхідності збереження  довкілля нашої рідної землі. У рамках акції  було сплановано та проведено низку заходів, зокрема: вивчення біології горлиці шляхом організації експедицій (екскурсій), різноманітні конкурси, тематичні заняття, бесіди. У ході акції учні також вивчили біологічні особливості різних видів птахів України, які потребують охорони. Крім того, було проведено масштабну природоохоронно-просвітницьку роботу. 
 26 03 2021