Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Шановні батьки!
Написав Administrator   
Четвер, 24 грудня 2020, 13:27
         Вітаємо Вас з прийдешніми  Новорічними святами та Різдвом. Зичимо міцного здоров’я Вам і Вашим дітям, бажаємо миру і спокою, благополуччя Вашим родинам.
Інформуємо Вас, що зимові канікули  триватимуть з 31 грудня по 10 січня. У період з 28 грудня по 30 грудня та з 11 січня  по 22 січня учні навчатимуться дистанційно. Явка учнів до школи 25 січня. Звертаємо Вашу увагу на необхідність дотримання Вашою дитиною правил протипожежної безпеки, обережності при користуванні газо – та електроприладами, обігрівачами. Доцільно ще раз перевірити справність всіх електроприладів, які дитина буде використовувати за Вашої відсутності. Наголосіть, що не потрібно пускати до оселі сторонніх та малознайомих людей, спілкуватися з незнайомцями на вулиці. Подбайте, будь ласка, про те, щоб діти не організовували ігри на проїжджій частині, поблизу водойм, аварійних споруд, будівельних майданчиків, у безлюдних та віддалених місцях.   Радимо обговорювати напередодні те, чим дитина буде займатись упродовж наступного дня. Прослідкуйте, будь ласка, за тим, щоб дитина не перебувала на вулиці сама в темний час доби. Також вважаємо за необхідне попередити Вас про те, що дітям категорично заборонено користуватись фейєрверками, салютами,  бенгальськими вогнями, петардами. 
          У зв’язку з пандемією COVID 19 звертаємо Вашу увагу на необхідність посилення заходів щодо профілактики захворювання : дотримання правильного режиму дня, вітамінізації харчування, необхідність своєчасного звернення до лікарні, суворого дотримання правил особистої гігієни. Категорично забороніть дітям відвідувати місця масового скупчення людей, обмежіть їх перебування у громадських місцях. 
                      З повагою дирекція школи