Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Відбувся ІІ(районний ) етап ХІ Міжнародного мовно – літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
Написав Administrator   
Вівторок, 10 листопада 2020, 09:42
          Мабуть нема в Україні такої людини, яка б не читала віршів Тараса Григоровича Шевченка. З дитинства ми знайомимось з його творчістю,чуємо пісні, слова до яких написав наш видатний земляк. Його ім’я, відоме у всьому світі, для багатьох мешканців планети є синонімом слова Україна. Шевченко - явище велике і вічне в історії нашої держави. Молодь ще зі школи вивчає багатогранну творчість видатного українського митця.
          А з 2010 року проводиться  Міжнародний  мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Конкурс започаткований як щорічний загальнонаціональний захід, і добре відомий сьогодні не лише в Україні, а й за її межами. Щорічно він перетворюється на великий марафон, упродовж якого юнаки і дівчата змагаються за звання кращих знавців української мови і літератури. 8 листопада 2020 року на базі Шполянської ЗОШ І – ІІІ ступенів №1 відбувся ІІ етап ХІ Міжнародного мовно – літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Учні продемонстрували високий рівень знань творчої спадщини нашого видатного земляка. Вітаємо переможців і бажаємо подальших творчих успіхів!
10.11.2020 5