Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

На шляху до незалежності
Написав Вадим Миколайович   
Четвер, 03 вересня 2020, 12:52
Довгий і важкий шлях пройшла Україна до незалежності. Наш народ пережив війни, окупації, голод, але вистояв! На жаль, і сьогодні ми, українці, відчуваємо страшні наслідки війни, що триває й досі. Радо, з пошаною й гордістю чекаємо наших героїв зі Сходу України.
   Не випадково учні 10-МФ класу запросили на свій захід героя АТО Долашка Олега Миколайовича, який нещодавно повернувся додому. 
  В ході заходу учні разом з гостем та класним керівником Капелюшною І.О. пройшли сходинки до незалежності, згадали важливі, але важкі етапи становлення нашої Батьківщини. Цікавою була розповідь про події ООС очима учасника бойових дій. Під час зустрічі діти цікавилися життям героїв на передовій, побутом, запитували гостя про пам’ятні моменти, розглядали медаль, яку нещодавно отримав Олег Миколайович. 
   Закінчилося свято букетами запашних чорнобривців, майорів, троянд…. Подаровані квіти – це тільки маленька подяка за те, що зараз маємо! Слава нашим героям, які охороняють наш спокій, дарують дітям щасливе дитинство, а дорослим – спокій і впевненість у завтрашньому дні. Дякуємо Олегу Миколайовичу за зустріч!
 20200901 102555