Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

До уваги батьків та учнів школи
Написав Вадим Миколайович   
П'ятниця, 28 серпня 2020, 10:31

Шановні батьки та учні школи!

Вітаємо Вас з новим новий 2020-2021 навчальним роком! Це навчальний рік у зв’язку з карантином буде не зовсім звичним для усіх нас.
Інформуємо Вас, що на період карантину скасовується кабінетна система, класи будуть закріплені за окремими класними кімнатами. Заходити на заняття в школу діти також будуть трьома різними входами.
Категорично заборонено на період карантину заходити до приміщення школи батькам.
Інформуємо Вас, що дитину потрібно забезпечити питною водою( саме водою, не соком, лимонадом чи квасом), масками індивідуального захисту. Чисті маски повинні зберігатись у пакеті з герметичною застібкою. Діти на уроках можуть знаходитись без маски, а на перерві в коридорах чи надворі обов'язково в масках(5-11 класи). Учні 1-4-их класів можуть рухатись коридорами без масок. Якщо маски багаторазові, повинен бути ще один пакет для використаних масок. Велике прохання не давати дітям до школи антисептичні засоби: у шкільних коридорах визначені спеціальні місця, де діти зможуть обробити руки антисептиком у разі потреби.
У зв’язку з певними обмеженнями, у шкільній їдальні планується ослуговування учнів 1 – 4 класів та учнів пільгових категорій. Для решти дітей, з метою уникнення скупчення, працюватимуть буфети. Вважаємо за доцільне давати дітям із собою ланчбокси з обідами.
Звертаємо Вашу увагу, що виходити за межі території школи під час освітнього процесу учням заборонено КАТЕГОРИЧНО, а отже харчуватись у прилеглих до школи кафе та магазинах діти не зможуть. Ще раз наголошуємо: давайте дітям сніданки чи обіди з дому.
Просимо Вас кожного ранку ретельно оглядати дитину та звертатись до лікаря у разі виявлення ознак ОРВІ та підвищеної температури.
Просимо Вас утримуватись від поїздок до регіонів, що мають високий рівень захворюваності, уникати контактів з особами, що звідти приїхали, мінімізувати перебування дітей у місцях масового скупчення.
Шановні батьки! Ми дуже сподіваємось на Ваше розуміння та підтримку. Наш освітній заклад чітко діє в межах чинного законодавства – нормативних документів МОН України та МОЗ України.
Тільки за Вашої підтримки та сприяння ми зможемо організувати освітній процес, а це означає- діти зможуть ходити до школи і навчатися.
Бажаємо міцного здоров’я Вашим родинам, успіхів у навчанні здобувачам освіти та віри в краще майбутнє нам усім!
Просимо Вас зв’язатися з класними керівниками для уточнення незрозумілої інформації.
Дирекція.

28 08 20