Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Зустріч із захисником Батьківщини
Написав Вадим Миколайович   
П'ятниця, 28 лютого 2020, 11:35
     Зустрічі з випускниками  - це завжди приємні і зворушливі моменти для вчителів та школярів. Майже щодня у нашій школі можна зустріти колишніх учнів, які поспішають до школи на зустріч з учителями, друзями, спогадами про дні дитинства.
Проте, є випускники,   яких чекаємо з особливим хвилюванням:це ті,чий життєвий шлях не оминула війна.
      Днями до нас завітав Владислав Бєлік, який щойно повернувся із Сходу  країни, де брав участь у бойових діях. Юнак несе службу у 3-му окремому полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго: учень, який усього рік тому сидів за шкільною партою, нині захищає нашу країну та кожного з нас зокрема. 
     Ми побачили його вже трішки іншим - змужнілим, дорослішим,  але таким же цілеспрямованим, щирим, добрим, розсудливим, як був у школі. Надзвичайно цікавою була  його розповідь, настанови, які давав юний солдат учням. Владислав цікавився тим, чим живе школа зараз. Це і не дивно, адже він -  один  із найактивніших учасників шкільного самоврядування. Учні школи обирали Владислава головою учнівського парламенту не один рік.
      Приємно було дізнатись, що частина смаколиків, зібраних батьками, учнями і вчителями школи у ході акції  «Подарунок для захисника» потрапила у полк, де несе службу Влад.
     У кінці зустрічі ми подарували юному воїну та його бойовим товаришам цілу зграйку паперових янголяток, які тепер неодмінно будуть захищати його від усьго лихого. 
    Владе, ми пишаємось тобою, схиляємо голову перед твоєю мужністю та відвагою! Бажаємо легкої служби, і з нетерпінням чекаємо  наступних зустрічей у стінах рідної школи!
29 02 2020