Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Крізь терни до зірок
Написав Вадим Миколайович   
Вівторок, 18 лютого 2020, 09:55
     Навчити  дитину вчитися, розвивати свої творчі здібності – основне завдання  сучасної школи. Участь у роботі Малої академії наук України сприяє розвиткові наукової думки школярів, надихає на пошук.
        Цього року наш освітній заклад може похвалитись трьома МАНівцями: Клюковською Анастасією, Олійник Надією, Бездітком Артемом.Кожна наукова робота – це титанічний труд  учня і вчителів – наставників, адже крім того, що написати працю, учням слід пройти ІІ тур - оцінювання навчальних досягнень з базових дисциплін, а простіше кажучи написати контрольну роботу. Найважливіший етап – ІІІ, захист науково – дослідницьких робіт, який цього року проходив на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. 
   Наші учні представили на розгляд  поважного журі такі роботи: «Вплив рентгенівського  опромінення на живі організми» (Клюковська Анастасія), «Розвиток емоційного інтелекту»( Олійник Надія),  «Вплив прянощів на відкриття світу» (Бездітко Артем) . У підсумку маємо такі нагороди: Клюковська Анастасія – ІІ місце, Олійник Надія – ІІІ місце, Бездітко Артем – Почесна грамота.
     Слова привітань лунають на адресу вчителів, що були керівниками наукових проектів та підготували учнів до написання контрольних робіт – Кириченко Г.В, Лук’яненко М.О., Косенко Н.А., Шевчука В.В., Коломійчук Т.А.
       Доречно зазначити, що ці  учні також гідно відстояли честь нашої школи, громади у обласному етапі предметних олімпіад, здобувши призові місця.
      Педагогічний та учнівський колективи вітають своїх МАНівців, дякують за працю, наполегливість, волю до перемоги і бажають подальших злетів і перемог!
18 02 2020