Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Незабутня подорож до краєзнавчого музею
Національно-патріотичне виховання
Вівторок, 03 жовтня 2023, 07:12
      Напередодні   Дня захисників  і  захисниць України , який ми відзначали  у цьому році 1 жовтня, учні 1-Б класу разом з класним керівником  Перець Наталією Олександрівною та  вихователем ГПД Кучеренко Єлизаветою Миколаївною   здійснили екскурсію  до краєзнавчого музею. 
      На початку  захоплюючої  подорожі  дітям було представлено багато цікавих експонатів, які розповідали про минуле нашого міста. Вони мали можливість побачити рідкісні артефакти, старовинні фотографії та картини, які свідчать про історію та культурну спадщину нашого народу.
      Але  найцікавішою частиною екскурсії стала розповідь про історію святкування  Дня захисників  і  захисниць України . Діти з цікавістю слухали, коли  це свято з'явилося і як воно відзначається в нашій державі. Переглянули цікавий  відеосюжет  про героїчні подвиги українських захисників та історичні події, пов'язані з цим святом.
      Дякуємо працівникам  музею    Кунець  Наталії  Іванівні та Онищенко Діані  Валеріївні   за  незабутню  подорож  для  наших  першокласників,  яка залишиться в їх пам΄яті на все життя. 
 03 10 23