Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Урок довіри в 7-Б класі

   Довіра.... Просте і складне поняття водночас. Тяжко, складно, довго її потрібно набувати, а втратити можна миттєво.Що таке довіра? Навіщо вона нам потрібна? Чи можемо ми жити без довіри? Яка людина заслуговує на довіру? Що може трапитися, якщо ми будемо довіряти абсолютно всім? Ось такою дискусією розпочався «Урок довіри» в 7-Б класі.
    Довіра - це коли ти падаєш у руки людині без усякого страху, бо знаєш, вона обов’язково тебе зловить. Довіра - це коли маленька дитина дозволяє взяти себе за руку; це коли ти впевнений, що справжній твій друг ніколи не покине тебе, навіть якщо це буде стосуватиcя чогось важливого у його житті.
   Довіра є тоді, коли ти виконуєш поради близької людини тому, що ти впевнений у ній - вона ніколи не підводила тебе. Довір абазується на позитивному досвіді, який ти пережив з тою чи іншою особою. Вона не приходить за лічені хвилини, зовсім ні. Довіра формується через вчинки, які накопичилися із часом.
    В ході заняття було проведено багато інтерактивних вправ: «Квітка довіри», «Окуляри справедливості», «Коло довіри» та інші.
       Ми прийшли до висновку, що всі ми різні, але нам цікаво, весело разом, ми проводимо разом час. Кожна людина талановита, особлива, і ми повинні поважати і цінувати інших людей. Золоте правило моралі говорить «Стався до людей так, як би ти хотів, щоб ставилися до тебе». Поміркуймо над цим правилом.

06 03 19 2