Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Відзначили Міжнародний день миру
Написав Administrator   
Вівторок, 21 вересня 2021, 14:06
        Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на Сході країни.
       З нагоди Дня миру у Шполянському ліцеї №1 відбулися  тематичні заходи. День розпочався  флешмобом «Голуб миру», який підготували представники шкільного парламенту  (керівник  Киченко М.В.). Протягом дня проведено  конкурс малюнків  «Я за мир в на планеті». Для учнів створено  інформаційний вісник  «Історія Міжнародного дня миру».  Цікаві та пізнавальні інформаційні хвилинки відбулися у 1-5 класах, які підготувала лекторська група на чолі з педагогом-організатором Киченко М.В. .  Класними керівниками  проведено години спілкування «Мир на землі – радість у родині»,  «Під мирним небом».
        Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь  дієве  заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це МИР.
2021 09 21 1111
2021 21 09 2