Меню

Банери

 image.jpeg

image.gif

111111

криза 

зір

Шановні жителі Шполянської громади!
Написав Administrator   
Вівторок, 17 березня 2020, 10:01
7 березня з 13:00 години на території Шполянської ОТГ вводиться посилений карантин. Ці кроки місцева влада робить для того, аби унеможливити поширення коронавірусу серед жителів громади.
- Так, згідно рішення комісії ТЕБ та НС (від 16.03.2020 року протокол № 18) у Шполянській міській громаді до 3 квітня призупиняється робота: ресторанів, кав'ярень, барів, дитячих розважальних закладів, дискотек, спортзалів, фітнесклубів, релігійних установ, бібліотек, салонів краси, ринків.
- Будуть працювати лише аптеки, продуктові магазини, АЗС та СТО.
Також закликаємо громадян не відвідувати установи без нагальної потреби — банки, центри надання адмінпослуг, органи місцевого самоврядування та представницькі органи державної влади на місцях, обмежити пересування у громадському транспорті.
Від завтра також обмежується прийом громадян у міській раді та старостинських округах населених пунктів Шполянської ОТГ. У Шполянському центрі первинної медико-санітарної допомоги до 3 квітня 2020 року скасовано профогляди, якщо виникають симптоми будь-якої хвороби ліпше зателефонувати до сімейного лікаря, аби не створювати скупчення людей більше 5 осіб.
Шановні шполяни та мешканці громади, просимо всіх вас дотримуватися карантинних заходів, звести до мінімуму контакти з оточуючими – це найкращий вихід, аби запобігти поширенню вірусу COVID-19. Шануймо своє здоров’я, і здоров’я один одного!
17 03 2020